WhatsApp: +31682308006                 24/7 Destek                       Her Siparişte Hediye Tohum                       3-5 Gün Kargo Suresi                        Gizli Paketleme                      %100 Teslim Garantisi 

Purple Diesel Autoflower Esrar Tohumu ( 5 adet )

$60.00

 

Genetik Ozellikleri

GenetikPre-98 Bubba x Original Sour Diesel x Ruderalis
Bitki TuruIndica
CinsiyetDisilestirilmis Autoflower
YetistirmeAcik ve Kapali alana uygun
Ortalama hasat300 – 400 g/m² in SOG
Hasat zamani7 – 8 hafta ( tohumdan hasata )
Buyutme zorlugu-Kolay
THC – CBD%25 – %1.0

Purple Diesel Autoflower Hakkinda

Dizel, Cali by Brad, hibrit soyları arasında bir mucizedir. Etkilerin çoğu geleneksel sativilere benzer (enerji verici, canlandırıcı, odaklanmış) olsa da, Mor D ayrıca ağrı kesici için istisnai bir zorlanmadır. Pre-98 Bubba Kush ve Sour Diesel arasındaki sinsi bir çarpı bu gerginliğin tamamen başlaması biraz zaman alıyor. Bununla birlikte, etkiler bir kez kendini göstermeye başladığında, kullanıcılar bir tür kıkırdayan öforik mutluluktan etkilenir. Gündüz kullanıcıları arasında favori olan Purple Diesel, ekşi, yakıt benzeri bir aromaya sahiptir. Büyüme ile ilgilenenler için, bu tür yaklaşık 8 hafta erken bir çiçeklenme zamanına sahiptir ve koyu mor yaprakları ile yoğun tomurcukları vardır.

Bu gerginlik için önerimiz: Hem kafa ile hem de gövde arasındaki yüksek THC ve güçlü karışım biraz başınızı döndürür, bu yüzden ilk başladığınızda yavaşladığınızdan emin olun. Bunun nedeni, göstergeler dominant vücudun yüksek seviyesinin, sativa dominant baş yüksek ile karşılaştırıldığında tekme atması biraz daha uzun sürmesidir.

Bu gerginlik hakkında sevdiğimiz şey: İnanılmaz meyveli bir tada sahip tam bir eleme. Tüm meyve severler Purple Diesel’i denemek zorundadır çünkü onun en iyilerden biri olduğunu düşünüyoruz. Bazıları için çok tatlı olsa da, tatlı bir dişe sahip olanları tatmin eden en az bir suş teklif etmemek yanlış olabilir.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Purple Diesel Autoflower Esrar Tohumu ( 5 adet )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Updating…
  • No products in the cart.