WhatsApp: +31682308006                 24/7 Destek                       Her Siparişte Hediye Tohum                       3-5 Gün Kargo Suresi                        Gizli Paketleme                      %100 Teslim Garantisi 

Banana Og Feminized Esrar Tohumu ( 5 adet )

$68.00

 

Genetik Ozellikleri

GenetikOg Kush X Banana
Bitki Turu%90 Indica – %10 Sativa
CinsiyetUzun dönem – Photoperiod – Dişi
YetistirmeAcik ve Kapali alana uygun
Ortalama verim340 – 450 g/m² in SOG
Hasat zamaniCiceklenme 7 – 8 hasat ( sadece sömeklenme süresi )
Buyutme zorluguOrta seviye
THC – CBD-%25 – %1.4

Banana Og Feminized Hakkinda

Uzun ve zorlu bir sınıf gününden eve döndüğünüz, en sevdiğiniz şarkıları atacağınız, albüm kapağında biraz yapışkan kalacağınız, sıkıca sarılacağınız ve sırtınıza oturabileceğiniz bir an yatak ve saf mutluluk bir puslu öfori içine eritmek. Dostum, bunlar tamamen yıldız ve harika zamanlardı!

O zamanlar geriye doğru düşünmek hoş ve her şeydir, ancak eski yatağınıza ilk defa giren otunuzda sağ sırtınız gibi hissetmek harika görünüyor mu? İyi şanslar, çünkü bu sarhoş edici mücevherden sadece bir toke sonra, sizi hatıra şeridi esrarına indirecek nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

Bu gerginlik hafifçe koymak için bir leviathan ve her şey anne ve babası ile ilgisi var. Bir yandan, Banana OG% 25’lik bir THC içeriğine ulaşmak için kaydedilirken, Nichole Kush tipik olarak% 18-25 arasında bir ortalama THC içeriği sergiledi. Böylece eğlenmek için onları geçmeye karar verdik. Seni burda ya da başka bir şeye sokmaya çalışıyorum!

Nicole ve Muz OG’muz, aroması muhteşem bir meyveli senfonisi ama dengeli lezzetleri olan THC’yi seven bir göstericidir. Muz OG bazen bazıları için biraz fazla muz ve biraz garip iken ve onun gibi, kayda değer muz lezzetleri olan bir gerginlik yaratmak istedik, ama herkesin zevk alabileceği kadar evcil oldu. Banana OG’nin yüksek THC indica mutluluğuna uyan, ancak kendine has limonlu bir dünya ile gelen Nicole’a gir. Bu iki suş sadece birlikte olması gerekiyordu.

Bu zorlama için ipucumuz: Bu zorlama küçük bir tatile, yani. Seni dünyada inanılmaz rahat ve endişesiz bırakıyor. Bu yüzden bu gem için önerimiz, iş gününüz bittikten sonra güzelliğine katılmak ve yapmak istediğiniz tek şey, günün sıkıntılarından uzaklaşmak.

Bu gerginlik hakkında sevdiğimiz şey: THC ile olan dikişlerde oluşan bu gerginlik hakkında sevgi nedir? Belki de bu baskıya Minnie Mouse demeliyiz, çünkü kısa küçük bir gösterge olsa da, tanrı korkusunu bir filin içine sokacak kadar THC var. Her ikisi de ebeveynleri ağır tıbbi kullanım için mükemmeldir ve her birinin en iyi yönlerini birleştirir. Bu, stres, kas ağrısı, uykusuzluk ve iştahsızlık için harikadır.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Banana Og Feminized Esrar Tohumu ( 5 adet )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Updating…
  • No products in the cart.